Контакт
ИВОТЕХНА - инжинеринг, производство и промет
Адреса:
16-та Македонска бригада бр. 10/2-7
1000 Скопје
Македонија

Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете
Телефон: +389 2 3174-545
Факс: +389 2 3174-545

Информација: + 389 2 3118-967 + 389 70 227-959

Контакт