spacer.png, 0 kB
За нас Испечати Е-пошта

Компанијата Ивотехна од Скопје е формирана 1992 година во Скопје со седиште на ул. 16 Македонска бригада бр. 10-2/7 (нас. Автокоманда).

Основна дејност претставува инженеринг, во најголем дел во областа на хидрауликата и пневматиката, производство и услуги.

Од неодамна групата RobotMK работи во рамките на компанијата 'Ивотехна' д.о.о. од Скопје која е официјален застапник на производите на Autodesk: Autodesk Robot Structural Analysis и Autodesk Structural Detailing , како и производите на компанијата BIMWare од серијата Master.
Покрај продажбата на производите, RobotMK  врши и обука за користење на производите, активно помага во процесот на работа со производите, организира презентации и семинари за производите и слично.
Покрај ова, постои можност за консултантски активности од полето на проектирање на конструкциите со апликативен софтвер, како и изработка на комплетни проектни решенија за Вашите потреби.
За повеќе информации контактирајте на: www.robotmk.com или Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете

 

 

 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
Copyright ©2004 Ивотехна - Скопје
modified free joomla templates joomla tutorials joomla themes