spacer.png, 0 kB
Добродојдовте на Ивотехна Испечати Е-пошта

Parker Pneumatic Нашата компанија нуди професионални решенија за хидраулика и пневматика. Со нашето знаење и искуство комбинирано со брза, квалитетна и прецизна услуга работиме со производи од водечките светски производители на пневматски и електронски компоненти: Festo и Parker Pneumatic. Дополнително, во соработка со компанијата REM-B Hydraulics, достапни ни се производите на: Danfoss, Enerpac, Kawasaki, Linde, Parker, Rexroth, Vickers и Waltersheid

Одржуваме хидраулични и пневматски инсталации, обезбедуваме елементи и резервни делови за хидраулика и пневматика. Воедно вршиме поправка и репарација на хидраулични и пневматски цилиндри, регулатори и разводни вентили, цевки за хидраулични и пневматски цилиндри и тврдохромирани клипњачи. 

Комплетна програма на:

 • - Festo
 • - Parker Pneumatic

Eлементи и резервни делови за хидраулика и пневматика од:

 • - Prva Petoletka - Trstenik
 • - Bosch
 • - Rexroth
 • - Mannesmann
 • - Vickers

Заптивки (манжетни, семеринзи) од:

 • - Merkel
 • - Parker
 • - Pradifa
 • - Prva Petoletka - Trstenik
Во соработка со странски препознатливи брендови од областа на хидрауличните дигалки во можност сме да одговориме на Вашите потреби за хидраулични дигалки со капацитет од 15 t до 1000 t и притисок од 700 до 1000 bar.
Нашата цел е да ги задоволиме очекувањата на нашите клиенти на најпрофесионален можен начин, да им претставиме квалитетни производи и услуги и да одговориме на нивните очекувања и потреби.
 
< Претходно   Следно >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
Copyright ©2004 Ивотехна - Скопје
modified free joomla templates joomla tutorials joomla themes